Netinkäyttäjiä tavataan pelotella sillä, että jos jotain verkossa julkaisee, kuvia erityisesti, ne voivat alkaa elää omaa elämäänsä, eikä tiedoston poistaminen sieltä, minne sen alunperin lisäsi, välttämättä enää pelasta ikuiselta häpeältä. Linkit leviävät nopeasti muuallakin kuin irkissä, joten tämä kannattaa ottaa huomioon jo ennen kuin lataa ne jatkokuvat kotisivulleen.

Harva tulee kuitenkaan ajatelleeksi sitä, että myös nettisurffaajan yksityisyys on uhattuna. Jokaisesta linkin klikkauksesta jää merkintä, ja joku saattaa käyttää tätä tietoa omiin hämäriin tarkoitusperiinsä. Kuten
minä nyt — tiedän nimittäin, millä hakusanoilla blogiini on Googlen (ja muidenkin!) kautta tultu, ja esittelen niistä parhaat osumat.

wolf parade: Kanadalaisyhtye, jonka keikka Helsingissä jäi viime vuoden jälkimmäisen puoliskon aikana kahdesti näkemättä. Molemmille kerroilla osasyynä tosin oli muu musiikkiviihde samoihin aikoihin.

uudenvuodenlupaus: Todennäköisesti olin jossain vaiheessa korkealla tämän sanan hakutuloksissa siksi, että kirjoitin siitä jo kymmenen vuorokautta ennen vuodenvaihdetta.

12. päivä 2006 mew: Maaliskuussa siis. Lippu on jo hankittuna, ja harkinnassa on myös seuraavan päivän keikalle meneminen.

finnairin alennusliput: Toimivat tekosyynä mainiolle matkalle.

clas ohlson mp3 ei: Tässä ei vielä ole mitään kovin erikoista, mutta siinä on, että myös Mew-aiheisella typotuksella glass ohlson on tänne päädytty.

rocky horror picture show ohje: En muistanut kerrata elokuvanaikaista käyttäytymistä, enkä edes ehtinyt tulostaa ohjetta ensimmäiselle kerralle, kun sen näin elokuvateatterissa viime kesänä.

Paras lopuksi: useimmat woody allenin elokuvat sijoittuvat: Valistunut arvaukseni on, että ne sijoittuvat New Yorkiin, mutta en useimpia niistä ole vielä nähnyt. Pienen korjauksen asianlaitaan pyrin tekemään piakkoin — Match Point saattaa olla seuraava elokuva, jonka näen teatterissa. Vihdoin keksin ilmaislipulle käyttöä, entäs sille toiselle?