Vielä ei ole blogini osoite levinnyt, ehkä sitten lähipäivinä tai joskus. Kunhan lanseeraan juttuideani, tai edes päätän, miten sen teen, vai teenkö ollenkaan – siis lanseerauksen.

Joka tapauksessa se, että joku tuttu saattaa joskus tulla lukemaan blogiani, tulee varmasti vaikuttamaan siihen, mitä kirjoitan tänne. Haluanko kirjoittaa enemmän vai vähemmän henkilökohtaisesti? Kanavoinko tunne-elämän myrskynpärskeet tänne? Kohtahan joku voisi pikkuisista puolitahallisista vihjeistä ymmärtääkin, mistä on oikeasti kyse. (Tästä ei tule suoraan päätellä, että niitä myrskyjä olisi.) Vai jatkanko keveällä linjalla, joka ei juurikaan lopulta eroa siitä, miten ilmaisen itseäni irkissä? Toisiko se mitään kenellekään? Tuoko mikään mitä tänne voisin kirjoittaa?

Ratkaisua ei tule tällä istumalla syntymään, viisainta varmaan on antaa asian ratketa itsestään. Joskus mietin, millaista olisi kirjoittaa täysin anonyymiä ja täysin sensuroimatonta nettipäiväkirjaa. Tai ei toki täysin sensuroimatonta, pitäisihän ihmisten nimet toki muuttaa. Ja tapahtumapaikat, ympäristöt. Mistä vielä voisi tunnistaa, kirjoitustyylistä?