Päätösten tekeminen on vaikeaa, ainakin hyvien. Viikko blogin aloittamisen — tosin vain yhden kirjoituksen — jälkeen huomasin, että blogin tunnus jotain.vuodatus.net ei ollutkaan hyvä, joten se piti vaihtaa, mikä ei onnistu, eli oli aloitettava uusi. Jälkien peittämiseksi siirsin edellisenkin kirjoituksen tähän väärennetyllä julkaisuajalla.

Kahden vuorokauden kuluttua pitäisi olla lentokentällä, mutta lähteminen tuntuu aika kaukaiselta, ja valmistelut ovat pahasti kesken. En ole esimerkiksi ratkaissut vielä sitä, mitä musiikkia otan mukaan! Tai millä bittinopeudella sen tallennan. Kymmenkunta levyllistä sopivalla laadulla, vai tuplamäärä sillä riskillä, että hajoan hälyääniin.

Hankin flunssan juhannuksena. Kovasti tulee mieleen viiden vuoden takainen kesä, jolloin sairastuin yhtä lailla juhannuksena, kun reilua viikkoa myöhemmin oli lähtö erääseen ihan uuteen ja jännään paikkaan. Tällä kertaa sentään en ole ollut yli 38 asteen kuumeessa. Näiden välistä keksin vielä ainakin kaksi kertaa, kun olen ollut jonkin ison jutun koittaessa sairaana: Espooseen muutto ja Portugaliin lähtö. Ilmeisesti keho on vielä vähemmän rohkea kuin mieli, ja yrittää kaikin keinoin estää muutokset vallitsevaan olotilaan ja sijaintiin.

Joka tapauksessa jännittävää saada selville, miltä yskiminen ja vuotava nenä tuntuvat yli 38 asteen kuumuudessa.